П`ятниця, 03.04.2020, 19:38


Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Педагогічний калейдоскоп [8]
ДПА та ЗНО [4]
На допомогу педагогу [1]
На допомогу майстру [5]
Навчальна діяльність [37]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 49
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Навчальна діяльність » Навчальна діяльність

Урок виробничого навчання

05 лютого 2020 року декаду кулінарної майстерності розпочав відкритий урок виробничого навчання з професії Кухар у групі №12. Молодий спеціаліст, майстер виробничого навчання Палій Ю.В. віртуозно презентувала проведення уроку в/н за темою "Технологія приготування супів з борошняними виробами, овочами та бобовими", а юні здобувачі професійної освіти майстерно засвоїли необхідні компетентності.

Категорія: Навчальна діяльність | Додав: dptnzspl (10.02.2020)
Переглядів: 13 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2020
    Сайт управляється системою uCoz